Publicat de Alexandru Andrei | 0 comentarii

Un show pacatos 4 Iunie 2013 Online IN RELUARE

Un Show Pacatos 2013 4 IUNIEUn show Pacatos din 4.06.2013 IN RELUARE cateva dintre ingredientele cu care Dan Capatos face o seara de succes. 

Mai jos vezi detalii despre noua asistenta din aceasta seara.

Ea este asistenta din aceasta seara in emisiunea Un show Pacatos 4 Iunie 2013 ?
Intra aici sa vezi Un Show Pacatos 4 Iunie 2013, Un Show Pacatos video, Un Show Pacatos 4 Iunie reluare, Un Show Pacatos 4.06.2013 online video, Un Show Pacatos reluare.

Gigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare. Fiica lui Babiuc, Ioana Babiuc, a fost achitată.

Gigi Becali a iesit din inchisoare ?

Intrucat el mai avea o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul masinilor furate, conform legislatiei, cele doua pedepse s-au contopit, ridicandu-se suspendarea din primul dosar. Astfel, el va executa pedeapsa cea mai mare, urmand sa fie trimis trei ani dupa gratii.

Gigi Becali, Victor Babiuc şi Dumitru Cioflină au fost aduşi luni seară la arestul Poliţiei Capitalei, de unde, după vizita medicală şi unele formalităţi, vor fi duşi la Penitenciarul Rahova

0 comentarii:

Top Chef Antena 1 Online